NorthgateArinso verwerkt salaris universiteiten

HR-dienstverlener NorthgateArinso gaat de salarissen verwerken van vijf universiteiten. Het gaat om de universiteiten van Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Amsterdam en Delft. De systemen van de dienstverlener en de opleiders worden aan elkaar gekoppeld.

NorthgateArinso houdt zich onder andere bezig met bedrijfsadvies en outsourcingdiensten. De dienstverlener werkt met het internationale SAP-platform Euhreka en gaat dat zó inrichten dat de universiteiten ermee kunnen werken. Met het binnenhalen van de opdracht is het bedrijf naar eigen zeggen de grootste dienstverlener op het gebied van salarisverwerking voor de academische sector in Nederland.

Om efficiënter te kunnen samenwerken, hebben de universiteiten een stichting opgericht. Die moet ervoor zorgen dat de personeels- en salarisadministratie gemakkelijker kunnen worden ingericht.

Het contract heeft een looptijd van vijf jaar en kan twee keer met twee jaar verlengd worden. Een jaar geleden nam NorthgateArinso de Centrale Inkomens Administratie Nederland over van concurrent Randstad HR Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-20T13:48:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.