Rotterdam adviseert Oracle over Fusion

Dit artikel delen:

De gemeente Rotterdam is door Oracle gevraagd om te adviseren over de ontwikkeling van de tweede generatie van de bedrijfssoftware Fusion. Hoofd-applicatiebeheer Gerard Stam treedt toe tot de zogenoemde Usability Advisory Board. Hij zal met name advies uitbrengen over toepassingen bij de overheid zoals projectmanagement en de verplichtingen-administratie, dat is het overzicht van de financiële verplichtingen (kosten- en budgetten) die de gemeenten is aangegaan.

Stam zegt de beperkingen van de huidige Oracle E-Business suite te kennen en daarover graag met de leverancier van gedachten te wisselen. De applicatiebeheerder sprak tijdens Oracle Open World, het jaarcongres van de leverancier in San Francisco. De medewerker van de gemeente Rotterdam is ook verbonden aan de Oracle Benelux User Group.

Oracle kondigde tijdens het jaarlijkse gebruikerscongres Oracle Open World aan dat Fusion begin 2011 beschikbaar is. Het zal waarschijnlijk tot ongeveer 2015 duren voordat de tweede generatie van die software wordt uitgebracht.

Fusion is nieuwe bedrijfssoftware die is gebaseerd op componenten van de E-business Suite van Oracle (erp, crm, bi) en onderdelen van de pakketten van de overgenomen leveranciers JD Edwards, Siebel en PeopleSoft. De ontwikkeling van Fusion duurde langer dan aanvankelijk was verwacht. De leverancier koos ervoor om de code van de losse componenten opnieuw te schrijven. Het aanbod bestaat uit ongeveer honderd applicaties die gericht zijn op verschillende branches.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Volgens zijn linkedin profiel is deze meneer zo'n beetje in dienst bij Oracle.

Tja, een snoepie uitdelen gebeurt niet alleen door missionarissen in Afrika...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-22T12:56:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.