Schouw Informatisering verkoopt Strategic IT

Dit artikel delen:

Schouw Informatisering uit Etten-Leur verkoopt zijn dochterbedrijf Strategic IT aan het Belgische Ifacto, onderdeel van de Cronos Groep. Strategic IT is in België en Luxemburg leverancier van SI Foodware, het softwarepakket van Schouw voor de voedingsmiddelensector. Schouw wil echter geen vestigingen in andere landen meer onderhouden en alleen nog zaken doen via samenwerkingen met buitenlandse wederverkopers.

Schouw heeft na de overname van Strategic IT met Ifacto een partnerovereenkomst gesloten voor de verkoop van SI Foodware in België en Luxemburg. Dit pakket is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV; binnenkort volgt een add-on op Microsoft Dynamics AX. Net als Schouw Informatisering is ook Ifacto een Microsoft Dynamics-partner.

Bij Strategic IT, dat kantoor houdt in het Belgische Deurne, werken een kleine twintig mensen. Voor Ifacto betekent de overname van het bedrijf dat het de activiteiten uitbreidt naar de levensmiddelensector. Ifacto levert al Microsoft-bedrijfssoftware aan de groothandel en distributie, transport en logistiek, boekhouding en productie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-23T09:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.