ZO Wonen vernieuwt met Itris Viewpoint

Dit artikel delen:
Deal

Woningcorporatie ZO Wonen uit Sittard gaat na een selectieperiode Itris Viewpoint gebruiken als primair systeem. De keuze voor dit pakket van Itris uit Capelle aan den IJssel is vooral gebaseerd op het integrale karakter, de gebruiksvriendelijkheid en de moderne architectuur waardoor managementinformatie makkelijk te ontsluiten zou moeten zijn. ZO Wonen neemt na ruim twintig jaar afscheid van Nccw als huisleverancier.

De Limburgse corporatie bezit circa 14.000 woningen in de Westelijke Mijnstreek. ZO Wonen zocht een nieuw integraal bedrijfsinformatiesysteem dat ook managementinformatie, nodig voor de sturing van de organisatie, makkelijk en eenduidig kan ontsluiten. Na een selectietraject, waarbij de medewerkers van ZO Wonen nauw betrokken geweest, viel de keuze op Itris Viewpoint. De corporatie is gestart met de voorbereidingen van het implementatietraject, in samenwerking met consultants van Itris. Daarbij vervangt Itris Viewpoint de komende maanden het huidige primaire systeem Nccw-BIS en allerhande losse applicaties.

Bij het besluit om Itris de opdracht te gunnen speelt mee dat de corporatie de software wil gebruiken bij de realisatie van een cultuuromslag. Hierbij staat procesmatig werken voorop. Itris heeft ervaring met het invoeren van procesondersteunende software bij corporaties met een fusieachtergrond.Itris Viewpoint is ontwikkeld in Java en volledig webgebaseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-30T11:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.