ISS Facility kiest Unit4 voor uitbreiding eHRM

Dit artikel delen:

Dienstenbedrijf ISS Facility Services neemt de komende vier jaar Unit4 Emplaza af. Deze software voor personeelszaken wordt gebruikt om de ruim 150.000 mutaties die jaarlijks worden doorgevoerd te digitaliseren. Er is niet bekendgemaakt wat de leverancier van catering-, schoonmaak- en beveiligingdiensten betaalt voor het gebruik van de software. De e-HRM-software komt van de Zweedse leverancier Consist. Dat softwarebedrijf is begin 2010 ingelijfd door Unit4.

ISS verwerkt 150.000 mutaties per jaar. Nu wordt dat werk vaak dubbel gedaan. De manager geeft wijzigingen van de gegevens van personeel door aan het Shared Service Center. Vervolgens worden de gegevens in het personeelssysteem gezet. Volgens financieel directeur bij ISS, Allan Stich, vermindert de nieuwe software de administratieve lastendruk en moet de foutmarge teruglopen.

ISS Facility heeft ongeveer 20.000 mensen in dienst. Het bedrijf maakte al gebruik van de e-HRM-oplossing EMIS van Consist.

IBS

Unit4 lijfde begin 2010 voor een onbekend bedrag de divisie Consist van het Zweedse softwarehuis IBS in. De divisie is alleen in Nederland actief. Er werken ongeveer 125 mensen. In 2009 draaide Consist een omzet van vijftien miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-20T15:12:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.