BAM kiest voor SAP op maat van Mybrand

Dit artikel delen:

Bouwconcern Koninklijke BAM Groep heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met SAP-dienstverlener Mybrand. De dienstverlener uit Geertruidenberg voorziet de Nederlandse, Duitse en Britse werkmaatschappijen van het bouwconcern van SAP on Demand en functionele ondersteuning van de bedrijfssoftware. Er zijn geen financiële details van de overeenkomst bekendgemaakt.

BAM had het beheer van de bedrijfssoftware eerder uitbesteed aan een andere partner, maar kiest nu voor een beheermodel waarbij de rekening wordt opgesteld aan de hand van de gebruikte rekencapaciteit en dataopslag. De dienstverlener verzorgt de hosting, housing en het technisch beheer van de bedrijfssoftware. De benodigde technische ondersteuning wordt geboden vanuit twee rekencentra in Amsterdam.

Functionele ondersteuning betekent dat de dienstverlener het bouwbedrijf dagelijks ondersteunt bij het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten, het aanbrengen van wijzigingen en het adviseren over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen van de bedrijfssoftware. Die diensten vinden plaats vanuit het SAP Support Center van Mybrand in Geertruidenberg.

BAM Groep

Koninklijke BAM Groep heeft werkmaatschappijen in vijf thuismarkten. Het bedrijf brengt projecten tot stand in de sectoren bouw, vastgoed, infra, publiekprivate samenwerking, installatietechniek, consultancy en engineering en facility-management. Het bedrijf telt ongeveer 27.000 medewerkers.

Mybrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, support en exploitatie. MyBrand is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg en Oegstgeest. Er werken ongeveer 150 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-20T16:54:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.