Deli XL kiest Accenture als implementatiepartner

Dit artikel delen:

Deli XL heeft Accenture geselecteerd als business partner voor de geïntegreerde implementatie van een compleet nieuw applicatielandschap. Dit betreft een uitgebreide erp-, warehouse management- en e-commerce- en business intelligence-implementatie met oplossingen van SAP, ATG en Manhattan.

Met de nieuwe systemen wil de totaalleverancier van food en non-food aan de horeca, catering en zorg, de manier van werken vereenvoudigen en standaardiseren. Samen met Accenture heeft Deli XL een compleet transformatieprogramma ontwikkeld om strategische keuzes te vertalen naar een toekomstig procesmodel. Dit programma loopt vijf jaar.

Naast het ontwerp van de architectuur en het applicatielandschap en het begeleiden van de implementatie van de drie nieuwe systemen, biedt Accenture ondersteuning bij de verdere ontwikkeling en invoering van het procesmodel. Ook helpen de specialisten van Accenture bij het realiseren en bestendigen van de organisatorische veranderingen die nodig zijn om de effecten van de nieuwe processen te optimaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-02T10:02:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.