Centric vervangt oude software bij De Key

Dit artikel delen:

De Amsterdamse woningstichting De Key heeft zijn oude primaire informatiesysteem Wocas/X vervangen door Wocas4all, de opvolger van Centric. Met de ingebruikname van de nieuwe software komt ook een eind aan zelfbouwpakketten voor functionaliteit die Wocas/X niet bood. Verder heeft Centric een speciale module voor tijdelijke onderkomens (Short Stay Facilities) ontwikkeld. Ook zorgde de automatiseerder voor een midoffice-oplossing en een aantal portals.

Woonstichting De Key is een Amsterdamse woningcorporatie met een bezit van ruim 37.500 verhuureenheden (woningen, winkels, garages e.d.). De Key is vooral actief in Amsterdam, Zandvoort en Diemen. Centric haalde eerder dit jaar al vervangingsopdrachten (Wocas4all voor Wocas/X) binnen bij de Christelijke Woningstichting Patrimonium en de corporaties Stichting Clavis en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen uit Terneuzen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-08T15:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.