Nederlander krijgt topfunctie bij Infor

Dit artikel delen:

Daan Snijders wordt bij de Amerikaanse bedrijfssoftwareleverancier Infor verantwoordelijk voor de nieuwe productontwikkelingen, zoals Infor in de cloud, de koppeling met Microsoft-technologie en het integratieproject Infor ION. Snijders zal als ‘vice president corporate product management’ leiding geven aan een nieuw opgerichte organisatie binnen het wereldwijd opererende ontwikkelteam van de leverancier. De Nederlander werkt al jarenlang voor Infor en startte zijn loopbaan bij Baan.

Snijders rapporteert direct aan Soma Somasundaram, de baas van de ontwikkeldivisie van Infor. In zijn nieuwe functie zal de Nederlander zich met een team van productmanagers richten op de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo verwacht het softwarebedrijf veel van Infor ION, een project waarbij de talloze Infor-applicaties beter op elkaar worden afgestemd en een gemeenschappelijke ‘look and feel' krijgen.

Ook zijn Snijders en zijn team verantwoordelijk voor het koppelen van de technologieën van Infor en Microsoft, de mobiele en cloud strategie en de wereldwijde coördinatie van nieuwe versies, inclusief vertaling en lokalisatie van de software.

Baan

Snijders heeft ruim twintig jaar ervaring in productmanagement. Hij startte in 2006 bij Infor na de overname door SSA Global. Hij startte zijn productmanagementcarrière in 1995 bij Baan. Nadat Baan in 2003 werd overgenomen door SSA Global werd Snijders manager bij de divisie ‘Solutions management applications'. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het opzetten van toekomstplannen voor de productlijnen ERP, SCM, CRM, PLM en F&HCM.

Snijders neemt bij Computable deel in de expertpanels ERP en Development.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd met deze mooie promotie!
Veel succes in het opbouwen van de nieuwe bijbehorende organisatie.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-11T11:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.