Opleider ROC gebruikt eHRM van Unit4

Regionaal Opleidingscentrum (ROC) Kop van Noord-Holland gaat werken met personeelssoftware van leverancier Unit4. Dat heeft de opleider laten weten. De eHRM moet de huidige systemen voor declaratie, verzuim, verlofaanvraag en dossierarchief vervangen.

Het ROC gaat ook de salarissoftware van de leverancier gebruiken. De medewerkers van de opleider kunnen met het nieuwe systeem hun eigen personeelsgegevens inzien en wijzigingen doorvoeren.

De opleider verwacht dat de hr-afdeling daardoor meer tijd overhoudt voor het adviseren van personeel. Het gaat om de gegevens van 425 medewerkers.

Vijfduizend cursisten

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren. De opleider heeft vestigingen in Den Helder, Schagen en De Waal (Texel) en geeft les aan ongeveer vijfduizend cursisten.

Onlangs besloot ook dienstenbedrijf ISS Facility Services de komende vier jaar de personeelssoftware Unit4 Emplaza af te nemen. Deze wordt gebruikt om de ruim 150.000 mutaties die jaarlijks worden doorgevoerd te digitaliseren. Er is niet bekendgemaakt wat de leverancier van catering-, schoonmaak- en beveiligingdiensten betaalt voor het gebruik van de software. Ook het ROC maakt dat niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-18T11:31:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.