Business Objects en Peoplesoft nader tot elkaar

Dit artikel delen:

Op de Connect 2004 user conference heeft Peoplesoft bekendgemaakt de wereldwijde oem- en wederverkoop-overeenkomst met Business Objects te intensiveren.

Onder de nieuwe overeenkomst gaat Peoplesoft de Crystal Reports en Crystal Enterprise-applicaties integreren in het Peoplesoft Tools-platform voor toekomstige versies van Enterprise en Enterprise One. De overeenkomst betekent dat Business Objects voor Peoplesoft ’preferred business intelligence partner' wordt.

In toekomstige versies zullen de klanten van Peoplesoft toegang hebben tot Crystal Reports en Crystal Enterprise, met alle bijbehorende rapportagemogelijkheden, ‘drill-down’ functionaliteit, alerts, grafische weergave en het webgebaseerd creëren van rapportages. Peoplesofts beveiligingsfunctionaliteit wordt geïntegreerd met Crystal Enterprise, zodat de toegang tot gevoelige zakelijke gegevens centraal beheerd kan worden. Daarnaast kunnen Peoplesoft-gebruikers met Crystal Enterprise Live Office eenvoudig data verwerken in Microsoft Office Excel, Powerpoint en Word, hetgeen de productiviteit verhoogt en het onderhoud en beheer van applicaties vereenvoudigt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-24T12:34:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.