MySolution levert eHRM artsen in opleiding

Dit artikel delen:

Microsoft-partner MySolution uit Houten levert software voor personeelsadministratie aan SBOH. Die organisatie treedt op als werkgever voor studenten die een opleiding volgen tot huisarts of specialist in ouderengeneeskunde. Het softwarebedrijf levert het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde pakket MySolution Pro. Die programmatuur wordt gebruikt voor contractbeheer, urenregistratie, facturatie en verloning via de salarissoftware van Mercash.

Volgens de leverancier is de software volledig geïntegreerd met de financiële administratie. De implementatie moet 1 januari 2012 zijn afgerond. Dan is volgens plan de software beschikbaar voor de twintig medewerkers van SBOH.

'Een arts in opleiding (aio) loopt tijdens de studie stages bij ziekenhuizen, zorginstellingen of huisartsenpraktijken', meldt de leverancier. 'Het hele proces van stages en de daarbijhorende vergoedingen wordt afgehandeld in het softwarepakket. Daarnaast beschikt SBOH straks over een portal waarin de aio's hun gegevens kunnen beheren en waarmee de urenregistratie, inclusief toeslagen voor afwijkende werktijden, plaatsvindt.'

Aio's

Tijdens de opleiding hebben die artsen in opleiding een arbeidsovereenkomst met SBOH. Die organisatie verzorgt de uitbetaling van salarissen, uitvoering van sociale wetten, goede arbeidsomstandigheden, voorkomen van ziekteverzuim en het reïntegreren van langdurig zieke studenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Toch wel interessant (vreemd) dat de keuze valt op een softwarepakket dat zich hoofdzakelijk richt op de uitzend- en detacheringsbranche. Iemand een verklaring?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-11T16:43:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.