Unit4 benoemt nieuwe directeur voor Duitsland

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Unit4 heeft Michael Mors benoemd tot nieuwe directeur voor de Duitse organisatie. Mors (46) was voorheen verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van de Amerikaanse SaaS-aanbieder SuccessFactors. Hij vervangt Dieter Große-Kreul die aan de slag gaat als directeur van de Duitse organisatie van Microsoft-dienstverlener Qurius uit Zaltbommel.

Mors rapporteert rechtstreeks aan Ab van Marion, directeur bedrijfsvoering (coo) van Unit4. De benoeming van de nieuwe 'geschäftsführer' volgt binnen drie weken na de bekendmaking van het vertrek van Große-Kreul op 1 maart 2011.

De softwareleverancier uit Sliedrecht behaalde in 2010 een omzet van 421,7 miljoen euro. Dat is 22 procent meer dan een jaar eerder. Het bedrijf zag in 2010 de omzet uit de Duitse activiteiten ten opzichte van 2009 met 5 procent dalen. De omzet bleef steken onder de twintig miljoen euro.

Het bedrijf hoopt in Duitsland onder andere te groeien met opdrachten bij gemeenten. Het bedrijf behaalde in 2010 voor bijna vier mijoen euro aan opdrachten binnen bij Duitse lokale overheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-21T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.