HSO versterkt Britse tak met Touchstone AX

Dit artikel delen:
Deal

Microsoft-dienstverlener HSO uit Veenendaal neemt Touchstone AX over van de Britse Touchstone Group. HSO wil met de overname zijn internationaal opererende klantenkring beter bedienen. Touchstone AX heeft vestigingen in Oxford, Manchester en Glasgow. Deze kantoren gaan de bestaande vestiging van HSO in Londen versterken.

Touchstone Group (tweehonderd medewerkers) is een ict-dienstverlener voor het Britse midden- en kleinbedrijf. Het onderdeel Touchstone AX is een aanbieder van Microsoft Dynamics AX-bedrijfssoftware, met eigen branchespecifieke oplossingen voor verhuur, handel en bouwondernemingen. Touchstone zocht een koper voor deze tak, omdat het merkte dat AX-projecten steeds vaker een internationaal karakter krijgen. Bij HSO, een Microsoft Dynamics AX- implementatiepartner uit Veenendaal die ook over de grens opereert, zou Touchstone AX beter op zijn plek zijn. Naast Nederland is HSO onder andere actief in Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië.

Intratuin

Peter ter Maaten, algemeen directeur van HSO, stelt dat een groeiende groep internationaal opererende bedrijven gebruikmaken van de Microsoft AX-bedrijfssoftware. Door de overname van Touchstone AX verwacht HSO zulke klanten beter te kunnen bedienen. 'Veel internationale bedrijven hebben hun hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk', stelt Ter Maaten.

De dienstverlening van HSO bestaat uit het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsoft Dynamics AX. Het bedrijf is opgericht in 1989 en telt ruim tweehonderd medewerkers. Het bedrijf is actief in de discrete industrie, groothandel, detailhandel, zakelijke en technische dienstverlening en hoger onderwijs. Meest recente klantcase op de website: tuincentrum Intratuin dat Microsoft Dynamics AX als erp (enterprise resource planning)-systeem gebruikt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

waarom doen jullie Retweets het nooit?? vreemd.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-11T09:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.