Matthijs van Nieuwkerk trapt VNSG-dagen af

Tv-presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft 14 april 2011 het startsein gegeven voor de VNSG-dagen. De bijeenkomst van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers wordt op 14 en 15 april 2011 gehouden in Groningen. Daar zijn ongeveer 1850 SAP-gebruikers bijeen. Op het programma staan ongeveer tachtig sessies over verschillende producten van de leverancier en thema's als erp, crm en business intelligence.

Tijdens de openingsbijeenkomst spraken ook Tonnie van der Horst, voorzitter van de VNSG en SUGEN (SAP User Group Executive Network) en SAP co-ceo Bill McDermott. Belangrijkste thema's zijn Hana, een bi-appliance waarbij analyses van grote datasets vanuit het werkgeheugen worden geladen, mobiele toepassingen, zoals SAP op de iPad, en cloud computing. Naast de sessies is er een beursvloer waar partners van SAP hun diensten en producten etaleren.

De beurs vond de afgelopen twaalf keer plaats in Maastricht, maar de gebruikersvereniging kiest dit jaar voor Groningen.

VNSG

De Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG) ondersteunt sinds 1988 Nederlandse en Vlaamse gebruikers van SAP-software. De vereniging heeft dertig focusgroepen, een eigen website, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Met negenhonderd aangesloten organisaties heeft de VNSG procentueel het grootste aantal leden ter wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

lekker begin. Goede inhoud. En die jongens van MiER waren ook heel erg leuk.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-14T15:15:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.