Inbartère steekt geld in SCM-partij Aska Global

Dit artikel delen:
Euro

Investeringsgroep Inbartère heeft een belang genomen in Aska Global, een leverancier van supply chain management (scm)-oplossingen uit Oude Meer. Aska Global wil de investering gebruiken om internationaal versneld te groeien. Inbartère breidt met deze participatie zijn activiteiten binnen de ict-wereld uit. Eind vorig jaar maakte de investeerder een doorstart van Microsoft-dienstverlener ITSP Nederland mogelijk.

Aska Global Supply Chain Management zegt kostenbesparende softwareoplossingen te leveren op het gebied van ketenbeheer (supply chain), logistiek en internationale handels- en transportvraagstukken rond boekingen en douaneafhandelingen. Het bedrijf, waar zo'n tweehonderd mensen werken, is sinds begin jaren negentig actief, in samenwerking met partners als MK Data Services, KSD Software, ECS Europe en Cordys. Met het extra kapitaal van investeringsmaatschappij Inbartère wil Aska zijn productportfolio verder ontwikkelen en internationaal op grotere schaal inzetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-09T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.