Unit4 krijgt opnieuw Australische opdracht

Dit artikel delen:

Nederlands bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een grote overheidsopdracht in Australië binnengehaald. De Australische Office of the Commonwealth Director of Public Prosecutions (CDPP) gaat het erp-pakket Agresso Business World gebruiken. Tot nu toe werkte de organisatie met SAP.

De Australische gerechtelijke instelling zal het erp-pakket via internet uitrollen en al zijn processen en informatie vanaf elke plek ter wereld beschikbaar maken. De implementatie is in volle gang en wordt naar verwachting in juli 2011 afgerond.

De CDPP is een onafhankelijke gerechtelijke dienst die strafbare feiten tegen de Commonwealth-wet berecht en criminelen hun winsten ontneemt. De CDPP telt 590 werknemers en kantoren in alle Australische staten.

1250 scholen

In juli vorig jaar kreeg Unit4 al een grote opdracht van het Ministerie van Onderwijs en Ontwikkeling van Queensland, waarbij veertigduizend leerkrachten en administratieve medewerkers van meer dan 1250 scholen in Australië overstappen op Agresso Business World.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-27T12:46:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.