Centric krijgt opdracht Woonzorg Nederland

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Centric levert het informatiesysteem Wocas4all inclusief de benodigde hardware en infrastructuur aan Woonzorg Nederland. Beide partijen hebben een zevenjarige overeenkomst ondertekend. De waarde van het contract is niet bekend gemaakt. Centric gaat samen met Woonzorg Nederland nieuwe standaardoplossingen binnen Wocas4all ontwikkelen voor onder andere crm, planmatig onderhoud en mobiel werken. Deze oplossingen komen in 2012 beschikbaar. Woonzorg Nederland gebruikt nu nog het oudere pakket Wocas/X van Centric.

‘Op de eerste plaats hebben we voor Wocas4all gekozen omdat we ervan overtuigd zijn dat het systeem zich zowel technisch als functioneel heeft bewezen in de markt', zegt Jacques Martens, ict-manager bij Woonzorg Nederland. ‘Daarbij vinden wij het belangrijk dat we zo dicht mogelijk bij de standaardsoftware van Centric blijven. Door vast te houden aan een soort blauwdruk voorkomen we dat we als organisatie verzanden in een wirwar aan maatwerk-‘exoten' die op den duur onbeheersbaar blijken. Toch biedt Centric ook flexibiliteit bij de invulling van klantspecifieke functionaliteit, we hebben zelf veel invloed op de ontwikkeling daarvan.'

Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is een woningbouwcorporatie die gespecialiseerd is in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking. Met bijna 27.000 huurwoningen en bijna 17.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen in 174 gemeenten is Woonzorg Nederland de grootste landelijke organisatie voor seniorenhuisvesting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Overeenkomst voor zeven jaar?? Dus als Woonzorg niet blij is met diensten van Centric dan moeten ze zeven jaar doorbijten!! Ik hoop dat ze een duidelijke SLA op papier gezet hebben. Maar ja, misschien is er ook een reden waarom ze voor zeven jaar gekozen hebben!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-22T13:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.