Data B. Mailservice en NIC samen gemeentemarkt op

Dit artikel delen:

Het Groninger Data B. Mailservice en Notenbomer Internet Center (NIC) zijn een strategische samenwerking aangegaan. Data B. Mailservice is gespecialiseerd in print- en maildiensten. NIC richt zich op het ontwikkelen en implementeren van gebruiksvriendelijke digitale informatieoplossingen.

De samenwerking is primair gericht op het leveren van complete informatieoplossingen voor de gemeentelijke markt. Daarbij wordt papier gecombineerd met digitale communicatie. Beide partijen brengen hun jarenlange praktijkervaring in dat moet resulteren in totaaloplossingen die nauw aansluiten bij de wensen van de doelgroep. NIC ziet de samenwerking als een logische vervolgstap in de huidige omzetgroei van circa 40 procent per jaar. Voor Data B. Mailservice is de samenwerking een middel om de huidige positie van marktleider te verstevigen.
 
Een van de eerste producten van de samenwerking is een volledig gedigitaliseerd workflowproces dat volledig aansluit op papierstromen tussen de gemeente en de burgers. Hiermee wordt de weg vrijgemaakt voor digitale afhandeling en online betaling van gemeentelijke producten.
 
Er wordt actief samengewerkt in de markt voor digitale archivering. NIC levert software voor het Digitaal Archief. Data B. Mailservice verzorgt de diensten voor het scannen van de veelal honderden meters lange archieven van gemeenten. Andere producten omvatten onder meer content mnagement, dcumentbeheer, flow-tools, Digitaal loket, intelligente formulieren, et

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-16T11:52:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.