Unit4 levert VerzuimSignaal aan Achmea Vitale

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een vijfjarig contract gesloten met Achmea Vitale. Dat onderdeel van Achmea helpt organisaties bij de administratie van verzuimgegevens, keuringen en gezondheidscontroles van personeel. Vanaf september 2011 vervangt Achmea Vitale zijn maatwerksoftware voor verzuimregistratie door de webdienst VerzuimSignaal van Unit4. De softwareleverancier uit Sliedrecht mag niet melden wat de waarde van de overeenkomst is.

Achmea Vitale brengt voor aangesloten bedrijven het verzuim in kaart en stuurt aan op het verlagen van verzuimpercentages. Unit4 hoopt dat de organisatie de overeenkomst op termijn uitbreidt met andere producten uit het software-aanbod voor personeelszaken zoals Unit4 Personeel en Salaris en een competentie-beheersysteem.

De implementatie bij Achmea Vitale en de aangesloten bedrijven moet begin 2012 zijn afgerond.

Aegon

VerzuimSignaal wordt onder andere geleverd aan de Arbo Unie en verzekeraar Aegon.Volgens het Sliedrechtse softwarehuis worden de verzuimgegevens van 3 miljoen werknemers geregistreerd met VerzuimSignaal.

Consist

De activiteiten voor salarisverwerking en de administratie van personeelszaken van Unit4 zijn ondergebracht in een divisie met de naam Unit4 HR Solutions. Het gaat om de samenvoeging van de activiteiten van de in 2010 overgenomen leverancier Consist en UNIT4 Oost Nederland (Personeel & Salaris). De werkmaatschappij omvat ongeveer honderdtwintig medewerkers die verdeeld zijn over vestigingen in Nieuwegein, Hengelo en Rotterdam.

I-Signaal, dat VerzuimSignaal maakt, is een zelfstandige divisie en valt niet onder HR Solutions. Er werken ongeveer veertig mensen. De divisie is gevestigd in Rijssen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-18T14:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.