ADP-directeur Brockhoff stapt over naar Exact

Dit artikel delen:

Algemeen directeur van ADP Nederland Hein Brockhoff (1961) wordt Benelux-directeur bij Exact. Brockhof verlaat de salaris- en hr-dienstverlener na een dienstverband van 23 jaar. In die periode was hij elf jaar actief als algemeen directeur Nederland. Hij was ook verantwoordelijk voor de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Australië. ADP Nederland heeft nog geen opvolger benoemd en zoekt nog naar een vervanger.

Brockhoff neemt bij Exact de positie in van Chris Jansen die in mei 2011 na een half jaar tijd vertrok.

Onder leiding van Brockhoff nam ADP Nederland de salarisverwerkingstak van de ict-dienstverlener Logica over en werd Allshare PersonelView ingelijfd. Onder leiding van Brockhoff groeide ADP tot een organisatie met een omzet van 94 miljoen euro en 700 werknemers.

De nieuwe directeur Benelux van Exact begon zijn carrière bij ADP Nederland in 1988 als senior sales consultant. In 1990 promoveerde hij tot sales manager. Drie jaar later werd hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van ADP Nederland als commercieel directeur en in 2000 werd hij benoemd tot algemeen directeur. In 2009 volgde een benoeming tot general manager Nederland, het Verenigd Koninkrijk (VK) en Australië waarmee hij een bredere, internationale verantwoordelijkheid kreeg.

Computable Awards

Brockhof is genomineerd voor de Computable Award voor Ceo van het jaar 2011.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-17T11:45:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.