Centric neemt failliet Magma IT Solutions over

Dit artikel delen:

Centric heeft de activiteiten en zestig tot 65 medewerkers van Magma IT Solutions overgenomen ter versterking van zijn positie op het gebied van hr- en payroll-oplossingen. Magma is op 6 september 2011 failliet verklaard. De overgenomen activiteiten en medewerkers worden een zelfstandige business unit binnen Centric.

Centric is reeds actief op het gebied van hr en payroll met diverse eigen producten en verwerkt salarisstroken voor overheid en bedrijfsleven. Magma is sterk in SAP HCM-implementaties en is gespecialiseerd in de onderwijsmarkt. Dankzij de overname vergroot Centric zijn SAP-expertise en kan nu zelfstandig ook organisaties uit de top vijftig van Nederlandse SAP-gebruikers bedienen. Centric gaat Magma IT Solutions integreren in zijn eigen hr- en payroll-divisie. Het blijft wel een zelfstandige divisie, die eveneens onder leiding staat van Ronald Botterman. Voorlopig blijft Magma gehuisvest in het kantoor in Den Bosch. Centric zelf heeft ook een kantoor in die stad.

Magma IT Solutions

SAP-dienstverlener Magma ging begin september 2011 bankroet. Het bedrijf met vestigingen in Geleen, Den Bosch en Capelle aan den IJssel had een schuld van 5,5 miljoen euro. Het bedrijf had 102 mensen in dienst. Magma moest eerder al fors inkrimpen. Het bedrijf sloot vestigingen in Apeldoorn en Uithoorn. Dat kostte ongeveer veertig medewerkers hun baan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-28T21:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.