HMSHost stapt over naar ADP en Monaco

Dit artikel delen:

Horeca-exploitant HMSHost stapt per 1 januari 2012 over naar een nieuw rooster- en planningssysteem van Monaco en een nieuw hrm-systeem van ADP: ADP Workforce. ADP levert geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking en hr-vraagstukken. Monaco biedt de gereedschappen voor planners, managers en medewerkers voor een roostersysteem.

HMSHost wil de communicatie naar de medewerkers verbeteren en efficiencyslagen maken voor de organisatie. Door de komst van een nieuw hr-systeem en een nieuw rooster- en urensysteem denken ze dit te kunnen bewerkstelligen. Beide programma's worden gefaseerd uitgerold vanaf 2012.

De gehele workflow wordt geautomatiseerd door een sterke integratie van Monaco en ADP. Medewerkers- en verzuimgegevens worden door Monaco ontvangen uit ADP Workforce. Deze worden automatisch ingelezen en verwerkt. Na het roosteren, plannen en uiteindelijk de realisatie worden gewerkte uren en kostenverbijzondering teruggestuurd naar ADP Workforce.

Flex-planning en Werkplek-planning

Voor het roosteren, plannen en de realisatie heeft HMSHost gekozen voor Monaco Dienstroosterplanning aangevuld met modulen voor Flex-planning (aanvragen, matchen en inzetten van flexkrachten) en Werkplek-planning (planning van medewerkers en werkzaamheden per store/outlet). Communicatie met de medewerkers vindt vanuit Monaco plaats via een online portal en sms-functionaliteit. Medewerkers krijgen inzicht in diensten, roosters en rechtensaldi. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid tot het ruilen van diensten, verlofaanvraag en het aangeven van beschikbaarheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-08T11:42:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.