Reasult lijft vastgoedsoftware van Kadenza in

Dit artikel delen:

De Edese leverancier van software voor vastgoedadministratie, Reasult, heeft de vastgoedsoftware Dream van Kadenza overgenomen. Reasult integreert de software van het Larense bedrijf in zijn Asset Management software. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt. Als gevolg van de overname treden drie medewerkers van Kadenza in dienst bij Reasult.

Daarnaast zijn de ontwikkelaars van Dream, die in het Russische Sint-Petersburg gevestigd zijn, onderdeel geworden van de kopende partij. Het gaat hier ook om ongeveer drie man.

De Dream-software is voornamelijk gericht op analyses die het rendement op vastgoed moeten optimaliseren.  Momenteel wordt de software gebruikt door onder andere de vastgoedbeleggers en woningcorporaties Corio, Bouwfonds,  Altera, Bouwinvest, Vesteda, De Alliantie en Ymere.

Algemeen directeur van Reasult, Aart Zandbergen: 'binnen de vastgoedbranche verschuift de aandacht van vastgoedontwikkeling naar vastgoedbelegging. Wij constateren de laatste tijd een toenemende vraag naar software voor taxatiebeheer.'

Projectontwikkeling en exploitatie

De software van Reasult is zowel gericht op de ontwikkeling van vastgoed (projectontwikkeling) als de exploitatie van vastgoed (asset-management en aankoop, verkoop, verhuur en renovatie van vastgoed). Daar wordt nu de software die is ontwikkeld door Kadenza toegevoegd.

Bij de Nederlandse vestiging van Reasult werken 45 mensen. Het bedrijf ontwikkelt software in Litouwen, dat team bestaat uit ongeveer vijf man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-09T15:21:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.