Verity neemt bpm-specialist Dralasoft over

Dit artikel delen:

Dralasoft, een zelfstandige softwareleverancier, gevestigd in Westminster, Colorado, is overgenomen door Verity. Het is een pionier op het gebied van Javatechnologie voor 'business process management' (bpm) die vanaf 2000 actief is voor klanten als Xerox, General Dynamics en Sony.

Verity koopt Dralasoft voor een bedrag van ongeveer acht miljoen dollar. Hierdoor wordt Dralasoft een volledige dochteronderneming van Verity. De lopende zaken van Dralasoft bevatten het klantenbestand en de 'sales pipeline', evenals het technologieportfolio met daarin component-based business process management oplossingen en business activity monitoring (bam) software.

 

Ook het belangrijkste product van Dralasoft, Dralasoft Workflow, hoort bij de overname. Workflow is een enterprise bpm-suite met een schaalbare 'orchestration engine' en een portfolio van grafische oplossingen waaronder Dralasoft Workflow Studio, een oplossing voor visueel ontwerp. Bovendien wordt Dralasoft Workflow als embedded software toegepast in veel softwareproducten gericht op verticale markten (overheid, retail, telecommunicatie, defensie, scholing, entertainment en landbouw).

Verity wil met de bpm-technologie van Dralasoft meer eenheid brengen in de Intelligent Content Services en Content Capture/Process Automation oplossingen. Dralasoft is door Gartner erkend als ’visionair’ in de bpm-markt, wat door Verity gezien wordt als een belangrijk teken voor toekomstige groei. Een factor die bijdraagt aan het groeipotentieel is de rol die bpm voor ondernemingen speelt bij het voldoen aan regelgevingen zoals Sarbanes-Oxley.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-29T11:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.