'30 procent Sociale Diensten verloont met Unit4'

Dit artikel delen:
Unit 4 Agresso hoofdkantoor Sliedrecht

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 claimt dat ruim 30 procent van de salarisadministraties voor de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) wordt uitgevoerd met het pakket Unit4 Salaris. Het softwarebedrijf zegt dat het de laatste jaren fors aandeel heeft gewonnen in de markt voor salarisadministraties bij die gemeentelijke instellingen. Het softwarehuis sloot onlangs een contract met Biga Groep, een organisatie die voor vijf gemeenten in midden-Nederland de sociale werkvoorziening regelt.

De Biga Groep gaat vanaf 1 januari 2012 de salarissen verlonen met Unit4 Salaris. Het besluit om met het softwarebedrijf in zee te gaan kwam  na verschillende workshops, presentaties en demonstraties van de leverancier.

Erik Ronk, hoofd-beheer bij Biga Groep: 'Doordat we het hele proces nu zelf in eigen beheer uit kunnen voeren, zal dit meer flexibiliteit opleveren en kunnen we correcties meteen efficiënt doorvoeren. Voorheen was de doorlooptijd een maand omdat we afhankelijk waren van een externe partij.'

Unit4 in gemeenteland

Unit4 heeft een aantal grote gemeenten op de klantenlijst staan. Het gaat onder andere om Groningen, Maastricht, Arnhem, Utrecht, Apeldoorn en Nijmegen. De belangrijkste concurrenten op het gebied van salarisadministratie in die markt zijn ADP en Exact

De leverancier richt zich op het gebied van hr specifiek op onderwijs en de gezondheidszorg. Het bedrijf beschikt over branchegerichte divisies die software ontwikkelen die specifiek is toegespitst op organisaties in bepaalde sectoren, zoals zorg en onderwijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-06T09:14:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.