Microsoft vist naar PeopleSoft-gebruikers

Dit artikel delen:

Met een speciaal migratieprogramma probeert Microsoft ondernemingen over te halen die hun geïnstalleerde technologie van PeopleSoft willen vervangen. Het wil naar eigen zeggen 'hulp bieden' aan de PeopleSoft-klanten en -partners die verontrust zijn door de overname van het bedrijf door Oracle.

Het nieuwe 'programma' van Microsoft omvat speciale migratiesoftware en aantrekkelijke financiële voorwaarden voor Microsoft Business Solutions-software en -diensten. Ook is voorzien in strategisch advies om ondernemingen vlotter te laten overstappen van PeopleSoft-technologie naar een beheertoepassing van Microsoft. In het algemeen wordt aspirant klanten aangeraden over te stappen op Microsoft Business Solutions Axapta van het overgenomen Navision. Leveranciers van ict-diensten die gespecialiseerd zijn in PeopleSoft kunnen dit programma ook aan hun klanten aanbieden.
 
Microsoft is nog maar relatief recent in de markt voor bedrijfssoftware gestapt. Door in te spelen op de onzekerheid bij sommige klanten van het overgenomen PeopleSoft, hoopt de softwaregigant blijkbaar zijn marktaandeel wat sneller te vergroten. Migratieprogramma's die klanten van concurrenten afsnoepen zijn niet nieuw, maar het is wel origineel dat Microsoft meteen na deze grote overname zijn nieuwe aanbod voorstelt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-11T14:46:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.