Ciber Nederland benoemt Wil Daniels tot directeur

Dit artikel delen:

Ciber Nederland heeft Wil Daniels (50) benoemd tot directeur. Daniels volgt Tom van den Berg op die sinds juli 2011 de internationale organisatie van de ict-dienstverlener leidt. Van den Berg had na die promotie een dubbelrol waarbij hij ook verantwoordelijk bleef voor de Nederlandse organisatie. Daniels leidde voor zijn benoeming tot directeur van Ciber Nederland de divisie Enterprise Application Services.

Die post wordt ingenomen door Frank van Dooremolen (47). Daniels is verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie, die ongeveer zeshonderd medewerkers telt.

Daniels is ambitieus: 'In 2012 verwachten we weer 20 procent te groeien.' Het dienstenbedrijf met vestigingen in verschillende landen zet in op de groeiende vraag naar uitbesteding van ict-diensten naar lagelonenlanden. Eind 2011 breidde het bedrijf de Indiase divisie fors uit.

Ciber Nederland ziet in Nederland naast SAP-diensten voornamelijk groeimogelijkheden in de dienstverlening bij Microsoft en Oracle-producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-02T11:09:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.