Unit4 levert software aan waterproject in Ethiopië

Dit artikel delen:

De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4 gaat zijn erp-oplossing Agresso Business World leveren aan Addis Ababa Water and Sewerage Authority (AAWSA). Deze instelling is verantwoordelijk voor de aanvoer van drinkwater en de afvoer van rioolwater in de Ethiopische hoofdstad. De deal heeft een looptijd van twee jaar en is drie miljoen euro waard.

AAWSA is bezig met een ambitieus project om de watersystemen in Addis Ababa te moderniseren, om zo de kwaliteit van het drinkwater te verbeteren. Het project wordt ondersteund door de Wereldbank en omvat onder meer de implementatie van nieuwe hardware, software en netwerken.

‘De watervoorziening in Addis Ababa staat onder druk van constante veranderingen', zegt een woordvoerder van de organisatie. ‘Agresso Business World kan ons helpen om hierop in te spelen en het project voortdurend aan de passen aan veranderende omstandigheden. Hierdoor kunnen we meer mensen toegang geven tot schoon drinkwater en bieden we hen een hogere levensstandaard.'

De implementatie zal ongeveer twee jaar in beslag nemen en zal worden uitgevoerd in samenwerking met ERP Software Technologies, een partner van Unit4 in Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-11T11:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.