Managed hosting door True

Unit4 levert software aan waterproject in Ethiopië

 

De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4 gaat zijn erp-oplossing Agresso Business World leveren aan Addis Ababa Water and Sewerage Authority (AAWSA). Deze instelling is verantwoordelijk voor de aanvoer van drinkwater en de afvoer van rioolwater in de Ethiopische hoofdstad. De deal heeft een looptijd van twee jaar en is drie miljoen euro waard.

AAWSA is bezig met een ambitieus project om de watersystemen in Addis Ababa te moderniseren, om zo de kwaliteit van het drinkwater te verbeteren. Het project wordt ondersteund door de Wereldbank en omvat onder meer de implementatie van nieuwe hardware, software en netwerken.

‘De watervoorziening in Addis Ababa staat onder druk van constante veranderingen', zegt een woordvoerder van de organisatie. ‘Agresso Business World kan ons helpen om hierop in te spelen en het project voortdurend aan de passen aan veranderende omstandigheden. Hierdoor kunnen we meer mensen toegang geven tot schoon drinkwater en bieden we hen een hogere levensstandaard.'

De implementatie zal ongeveer twee jaar in beslag nemen en zal worden uitgevoerd in samenwerking met ERP Software Technologies, een partner van Unit4 in Afrika.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4355084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×