Asecom neemt SAP B1-activiteiten ADC over

Dit artikel delen:

SAP Business One Gold-partner Asecom Financiële Systemen heeft voor een onbekend bedrag de SAP-activiteiten van softwarehuis ADC Solutions overgenomen. Alle medewerkers en activiteiten van ADC gaan onder de naam Asecom verder en blijven actief vanuit het bestaande ADC-kantoor in Wijchen.

ADC is SAP Solutions Partner en ontwikkelt softwareoplossingen en add-ons voor SAP Business One. ADC heeft een aantal standaard softwareproducten ontwikkeld zoals het SAP-gecertificeerde WarehousePro voor Magazijnbeheer en RF Scanning en ServicePro, een mobiele toepassing voor de service- en onderhoudsindustrie.

Asecom is de grootste SAP Business One partner in Nederland en won de afgelopen jaren regelmatig de prestigieuze ‘SAP Business One Partner van het jaar'-award. Ruim driehonderd bedrijven in het midden- en kleinbedrijf schakelen Asecom in voor het leveren, implementeren en ondersteunen van hun bedrijfssoftware, gebaseerd op SAP Business One.

Asecom en ADC werkten de afgelopen jaren intensief samen bij diverse SAP Business One-implementaties. Asecom neemt de ADC-activiteiten vooral over vanwege de branchespecifieke oplossingen voor de sectoren service en onderhoud, zand en grind, medische groothandels en de voedingsindustrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-13T13:25:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.