Paralax levert Rostar CAS aan Brink's Nederland

Dit artikel delen:

Waardetransporteur Brink's Nederland gaat zijn personeelsplanning, uren-, en verlofregistratie verzorgen met de Rostar CAS-software van Paralax. Deze professionelere manier van plannen is nodig, omdat het bedrijf zijn dienstenaanbod flink heeft uitgebreid van voornamelijk geld- en waardetransport naar dienstverlening op geld- en parkeerautomaten, en de gehele logistiek rondom geldverwerking.

Brink's koos voor Rostar CAS van Paralax vanwege de koppeling binnen het pakket van diensten en medewerkers met de juiste kwalificaties, waarbij ook de veiligheidseisen in acht genomen worden. Het systeem wordt gekoppeld aan de hr- en salarisapplicatie van SD Worx, waardoor de data-integriteit wordt bevorderd en dubbele invoer wordt voorkomen.

Brink's Nederland levert sinds twee jaar naast waardetransporten ook andere gespecialiseerde producten en diensten, zoals het vullen, onderhouden en het organiseren en verrichten van storingsopvolging aan geldautomaten in banken, het legen, vullen en onderhouden van parkeerautomaten en het tellen, verwerken en opnieuw in omloop brengen van contant geld. Door deze extra disciplines is het van belang dat werknemers met de juiste kwalificaties op het juiste moment ergens aanwezig kunnen zijn. Omdat de huidige planning te basic was voor de vernieuwde eisen, ging Brink's op zoek naar een oplossing die de personeelsplanning kon professionaliseren en de veelheid aan activiteiten in goede banen kon leiden.

Paralax

Sinds 1981 ontwikkelt en implementeert Paralax software voor personeelsplanning, roosters en workforce management. Ruim zeshonderd klanten in meer dan twintig marktsegmenten, in zowel binnen- als buitenland, maken dagelijks gebruik van de software. Klanten zijn onder meer Adecco, Manpower, Trigion, het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis, GGZ Oost-Brabant, Pathe, SGS Life Sciences, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, de Koninklijke Marechaussee, Gemeente Spijkenisse, Koning Willem I College, Brandweer Leidschendam-Voorburg, en Stadstoezicht Rotterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-06T10:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.