Managed hosting door True

Infor helpt Ferrari met bouwen F1-auto's

 

Bedrijfssoftwareleverancier Infor wordt een officiële leverancier voor het Formule 1-team Scuderia Ferrari. Het softwarehuis levert Infor10 ERP aan Ferrari voor het bouwen van auto's, waaronder F1-auto's. Ook kan met de software het productieproces worden uitgebreid om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Het logo van Infor zal verschijnen op deScuderia Ferrari's F1-deelnemer, maar ook op voertuigen die het raceteam ondersteunen, communicatiemiddelen, de website en officiële merchandising-producten. Het sponsorschap maakt Infor zichtbaar bij ruim vijfhonderd miljoen Formule 1-racefans en mensen die televisie kijken in 187 landen. Daarnaast zal Infor zich wereldwijd kunnen profileren op de twintig Formule 1 Grand Prix-locaties.

‘De gezamenlijke doelen op het gebied van snelheid en kwaliteit brengen Infor en Ferrari samen', zegt Charles Phillips, ceo van Infor. ‘We kijken ernaar uit samen te werken met het prestigieuze Ferrari Formule 1-raceteam om de ambities van het nieuwe Infor over te brengen. Onze software helpt Ferrari bij het bouwen van geweldige auto's, waaronder Formule 1-auto's. We hebben Ferrari daarnaast geholpen bij het significant uitbouwen van hun productiecapaciteit om aan de groeiende vraag te voldoen, zonder daarbij een nieuwe fabriek te moeten bouwen.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4388712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

En zo plukt Infor de vruchten van wat Baan ooit heeft bewerkstelligd, want Ferrari is al 15 jaar tevreden gebruiker van Baan/Infor..

Vacatures bij Infor

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.