Unit4 en VDD IQware koppelen zorgsoftware

Dit artikel delen:

VDD IQware en Unit4 gaan het enterprise content management (ecm)-systeem Hyarchis.Net volledig integreren binnen Unit4 Cura. Dit is een erp-oplossing van Unit4 voor zorginstellingen. Door deze koppeling hebben gebruikers van Unit4 Cura direct toegang tot het ecm-systeem, waardoor zorgmedewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken.

Naast cliëntenadministratie, financiële administratie, ondersteuning van zorgprocessen en eHRM biedt de geïntegreerde oplossing nieuwe mogelijkheden om met documenten en documentprocessen om te gaan. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld de crediteurenadministratie geheel digitaal en geautomatiseerd afhandelen. Daarnaast zijn dossiers en documenten beter vindbaar en is er meer structuur en uniformiteit in de manier waarop cliënten- en personeelsdossiers worden vastgelegd.

De integratie van Hyarchis.Net binnen de software suite van Unit4 Cura zal medio dit jaar afgerond zijn. Unit4 en VDD IQware hadden al een samenwerkingsovereenkomst; Hyarchis.Net is sinds twee jaar gekoppeld aan Unit4 Accountancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-13T11:18:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.