Unit4 levert shared service aan Engels onderwijs

Dit artikel delen:
Unit4

Softwareleverancier Unit4 en het University of London Computer Centre (ULCC) hebben een overeenkomst getekend voor het leveren van het onderwijs-erp-systeem Agresso Campus Platform als shared service. Het is volgens Unit4 de eerste keer dat een onderwijsinstelling en een leverancier bedrijfssoftware gezamenlijk aanbieden als shared service.

ULCC is een netwerkknooppunt voor Janet, het netwerk voor hoger onderwijs in Groot-Brittannië. Instellingen die hierop zijn aangesloten, profiteren van lagere it-infrastructuurkosten en behalen schaalvoordeel doordat ze gebruik maken van shared services.

ULCC heeft gekozen voor het Agresso Campus Platform vanwege de specifieke functies voor het voortgezet en hoger onderwijs. Britse educatieve instellingen krijgen te maken met diverse uitdagingen, zoals een toenemend aantal studenten, nieuwe inkomstenstromen en veranderingen op het gebied van regelgeving. Daardoor worden geïntegreerde back office-oplossingen onmisbaar.

Architectuur

Het Agresso Campus Platform voorziet onderwijsinstellingen in een breed portfolio aan geïntegreerde oplossingen op diverse gebieden, waaronder financieel beheer, studentbeheer, research award-beheer, crm, curriculum beheer en rapportage en analyse.

Door gebruik te maken van het onderwijs-erp-platform van Unit4 kunnen instellingen zich beter weren tegen toegenomen complexiteit, veranderingen binnen de organisatie en uitdagingen. Dankzij de architectuur is de erp-oplossing eenvoudig en kosteneffectief aan te passen aan specifieke wensen, ook na de implementatie. ULCC heeft binnen twaalf maanden al vier instellingen kunnen implementeren, of zijn in een vergevorderde fase met de contractonderhandelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-21T11:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.