Deloitte en PinkRoccade realiseren SAP-implementatie

AMC gaat live met CareCTRL

Dit artikel delen:

Softwareleverancier PinkRoccade Healthcare en adviesbureau Deloitte hebben binnen een jaar en binnen budget de zorgoplossing CareCTRL bij het Amsterdamse Academisch Medisch Centrum (AMC) geïmplementeerd. Deze op SAP gebaseerde erp-oplossing heeft gezorgd voor een verregaande standaardisatie en versnelling in de implementatie van de vervolgstappen in de herinrichting van de ondersteunende processen.

Deloitte heeft de verantwoordelijkheid gehad voor het gehele programma, de processen en het verandermanagement en PinkRoccade Healthcare voor de functionele inrichting en de implementatie van CareCTRL op basis van standaard SAP. Het betreft een erp-implementatie met een voor UMC's unieke brede functionaliteit: Financiën en Control, Inkoop, Logistiek, Facilitair en Huisvesting, HR en Management Informatie.

Efficiencyslagen

‘Zonder de steun van Deloitte en PinkRoccade Healthcare zou het ons niet gelukt zijn om de eerste grote fase van deze erp-implementatie in zo'n kort termijn te realiseren', zegt Peter van den Berg, programmadirecteur bij het AMC. ‘We hebben nu de basis gelegd om grote efficiencyslagen te maken in de volgende fase.'

Om efficiënter en klantgerichter te kunnen werken besloot het AMC in 2010 zijn bestaande backoffice-ondersteuning te vervangen door een zorgspecifieke erp-oplossing, gebaseerd op SAP. Het AMC wilde de vernieuwing van zijn informatiesystemen aangrijpen om te komen tot een verbetering van de ondersteunende processen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

AMC,Deloitte en Pinkroccade Healthcare van harte gefeliciteerd. Dit verdient een Computable Award!!!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-22T10:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.