IFS brengt personeelsplanner naar Azure-cloud

Dit artikel delen:

Softwareleverancier IFS brengt zijn oplossing voor personeelsplanning, IFS 360 Scheduling, naar de cloud. Deze toolset voor optimale personeelsinzet is beschikbaar in Windows Azure. IFS verwacht dat klanten door de cloud computing-oplossing profiteren van een snellere implementatie en een schaalbare capaciteit voor het opvangen van pieken in het gebruik.

IFS kocht in 2010 het bedrijf 360 Scheduling, waarmee het het personeelsplannerproduct in handen kreeg. Een van de voordelen van het gebruik van IFS 360 Scheduling in de Windows Azure-cloud is de snelheid van implementatie, stelt de erp (enterprise resource planning)-leverancier. Een productieomgeving is in minder dan een uur operationeel. Omdat de software in de cloud draait hoeven klanten zich niet meer druk te maken om het onderhoud van de servers en de software, aldus IFS.

IFS koos voor de Windows Azure-cloud omdat het vertrouwt op de investeringskracht van Microsoft in deze oplossing. Het platform is innovatief en kostenefficiënt, aldus IFS. De erp-leverancier wil zijn cloudportfolio dit jaar verder uitbouwen.

Kronen

Industrial and Financial Services (1983) AB werd in 1983 opgericht. Het bedrijf heeft een notering aan de Zweedse beurs in Stockholm en levert erp-software aan klanten in de scheepsbouw, offshoresector, autobranche, detailhandel en nutswezen. In Nederland zijn onder andere Heerema Fabrication Group, Tennet, Bakker Bart, Marskramer en Intertoys klant.  Het bedrijf werkt voor tweeduizend klanten in zestig landen en heeft 2.800 medewerkers in dienst. De omzet in 2011 bedroeg 2,6 miljard Zweedse kronen (circa 294 miljoen euro).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-24T13:29:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.