SG scoort weer corporatie voor Tobias/AX

Dit artikel delen:

SG Automatisering heeft zijn tweede nieuwe klant binnen voor zijn primair informatiesysteem Tobias/AX. Woningbouwvereniging Provides uit IJsselstein gaat zijn huidige Wocas/X-systeem van Centric vervangen door Tobias/AX. Recent koos Woningstichting Den Helder ook al voor dit nieuwe op Microsoft Dynamics AX gebaseerde pakket van de automatiseerder uit Emmen. Provides, dat met SG een tienjarig contract sloot, gaat ook gebruikmaken van de SG/treasury- en SG/vastgoed-suites en van het enterprise contentmanagementsysteem ShareWorx van Square.

Provides wil op 22 oktober 2012 de complete SG-oplossing in gebruik nemen. Tobias/AX is de opvolger van het op Progress gebaseerde Tobias-informatiesysteem van SG. Deze oplossing wordt de komende jaren uitgefaseerd. Naast bestaande Tobias-klanten die willen overstappen naar het nieuwe pakket, zoals Bouwvereniging Harlingen al gedaan heeft, verwacht SG met de AX-versie nieuwe klanten te kunnen binnenhalen. Kortgeleden tekende het bedrijf, onderdeel van de Duitse Aareon Group, een contract met de eerste nieuwe klant: Woningstichting Den Helder. Nu is daar Provides uit IJsselstein bijgekomen. Adviesbureau HC&H Consultants begeleidde beide selectietrajecten. Provides heeft HC&H ook de opdracht verstrekt om de implementatie te begeleiden en de informatievoorziening tussen Provides en de leveranciers te verbeteren.

Ondersteuning

Provides (3600 verhuurbare eenheden) is een kleinere corporatie die actief is in de regio Zuid-West Utrecht met als zwaartepunt IJsselstein. De woningbouwvereniging wil de komende tijd investeren in de sociale woningmarkt in het werkgebied door middel van wijkvernieuwing, nieuwbouw en onderhoud van het bestaande bezit. De inzet van nieuwe ict-middelen moet Provides als kleine organisatie ondersteunen bij het realiseren van deze doelstellingen en de dienstverlening aan klanten verbeteren. Uitgangspunt van het strategisch ict-beleid is het te allen tijde beschikbaar hebben van alle relevante informatie van en voor de klant ongeacht de locatie van de medewerkers van Provides of de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-01T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.