IKNL neemt Unit4 Personeel & Salaris in gebruik

Dit artikel delen:
Unit4

Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) heeft Unit4 Personeel & Salaris in gebruik genomen. Door de integratie van de hr- en payrolloplossing met het erp-systeem behaalt IKNL een tijdwinst van 30 procent. Dit komt doordat dubbele gegevensinvoer niet meer nodig is en de foutkans als gevolg daarvan is geminimaliseerd.

IKNL zocht naar een flexibele oplossing in eigen beheer. Voorwaarde was dat het kankercentrum op ieder gewenst moment zelf aanpassingen kan doorvoeren. De oplossing van Unit4 vereenvoudigt de processen en biedt IKNL een erp-systeem met een toekomstgerichte hr-module.

IKNL is het kennis- en kwaliteitsinstituut voor zorgverleners in de oncologische en palliatieve zorg. IKNL draagt bij aan de verbetering van de zorg rond kanker door het verzamelen van gegevens, het opstellen van richtlijnen, het bewaken van kwaliteit en het faciliteren van samenwerkingsverbanden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-26T11:22:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.