Anidis kiest voor I-Order Valk Software

Dit artikel delen:
Handen schudden

Groothandel in de dierenbranche Anidis gaat gebruikmaken van de webapplicatie I-Order van retail-automatiseerder Valk Software. Via dit elektronische bestelsysteem kan via internet besteld worden. Anidis stelt dit systeem van Valk Software kosteloos beschikbaar aan winkeliers.

Anidis is een totaalgroothandel met tienduizend vierkante meter logistieke ruimte in Dedemsvaart en Maastricht. Anidis distribueert 4500 specialistische producten voor huisdieren naar dierenspeciaalzaken, tuincentra en doe-het-zelf-zaken. Frens van 't Zand, directeur Nederland: ‘Elektronisch bestellen is gemakkelijk en snel voor ondernemers. We hebben het systeem enkele maanden uitgeprobeerd in dertig winkels en het werkt uitstekend. Daarom gaan we nu opschalen. Het systeem wordt uitgerold door de buitendienst van Anidis. Orders komen direct nadat ze geplaatst zijn bij ons binnen, volledig elektronisch. Er komt geen papier meer aan te pas. In onze distributiecentra profiteert de binnendienst van een efficiënter bestelproces, met minder telefoontjes, handwerk en stress.'

Minder fouten

Valk Software is al 22 jaar leverancier van automatiseringsoplossingen aan retailers. Karin Valk, directeur: ‘Wij willen met onze diensten bijdragen aan een hoger rendement voor retailers. I-Order is een webapplicatie, bestellingen worden online en real time geplaatst. Het bestelproces gaat sneller, efficiënter en er worden minder fouten gemaakt. Met I-Order brengen we de voordelen van internet naar de winkelvloer. Winkeliers hebben alleen een pc met internettoegang nodig om I-Order te kunnen gebruiken.'

De uitrol van I-Order is in volle gang en verloopt in stappen van ongeveer 45 winkels tegelijk. Naar verwachting zullen 250 retailers gebruik gaan maken van het systeem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-19T14:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.