Erik van der Meijden wordt definitief Exact-CEO

Dit artikel delen:
Erik van der Meijden

Erik van der Meijden

De aandeelhouders van Nederlands softwarebedrijf Exact zijn akkoord gegaan met de aanstelling van Erik van der Meijden als nieuwe ceo. Van der Meijden is op 19 maart 2012 al begonnen in zijn nieuwe positie. Sindsdien heeft een uitgebreide overdracht van taken en verantwoordelijkheden plaatsgevonden met Max Timmer.

Zoals aangekondigd op 15 februari 2012 is Max Timmer, sinds juli 2011 ceo op interim-basis en cfo sinds april 2010, afgetreden als lid van de Raad van Bestuur. De zoektocht naar een geschikte kandidaat heeft lang geduurd. De eerste kandidaten met wie de bedrijfstop sprak, werden allen te licht bevonden. De beoogde topman van Exact moest voldoen aan een zwaarder profiel dan een doorsnee directeur van een softwarebedrijf. Dit hangt volgens het bedrijf samen met de internationale schaal van het bedrijf en het productenportfolio.

De zoektocht naar een ceo begon in maart 2011 toen ceo Martijn Janmaat na een jaar het bedrijf besloot te verlaten. In de tussentijd werd financieel directeur Max Timmer benoemd tot interim topman. Hij werd in zijn functie ondersteund door Rob Hoevens, een van de commissarissen van Exact.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-26T14:14:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.