ifunds neemt RDMS Database Services over

Dit artikel delen:
Meer geld

Softwareleverancier ifunds heeft onlangs voor een onbekend bedrag concurrent RDMS Database Services uit Arnhem overgenomen. ifunds versterkt met de overname zijn positie in de Nederlandse markt van software en services voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen.

RDMS biedt fondsenwervende instellingen en ledenorganisaties een full service database-oplossing, waarbij het merendeel van de database-activiteiten in-service wordt uitgevoerd door RDMS. De databasemanagement-dienstverlening van RDMS is vooral gericht op datakwaliteit. Het huidige management, Henk Wassenaar en Brian Holmes, blijft verbonden aan de organisatie. Op termijn zal het Arnhemse bedrijf verhuizen naar Amersfoort, waar ifunds is gevestigd.

ifunds group ontwikkelt sinds 1994 software, databasediensten en online marketing-producten voor goede doelen, ledenorganisaties en vermogensfondsen. ifunds group wil de komende jaren zelfstandig en via overnames uitgroeien tot een toonaangevend softwarebedrijf voor non-profits in Europa. In augustus vorig jaar nam ifunds group al het Belgische bedrijf Softpartners over. In 2009 werd een Duitse aanbieder overgenomen. Inmiddels heeft ifunds group kantoren in Amersfoort, Brussel en Keulen en bedient de onderneming driehonderd klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Bij het bedrijf zijn in totaal 55 mensen werkzaam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-27T11:20:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.