Cash Software neemt Microloon over

Dit artikel delen:

Het Haagse softwarehuis Cash Software neemt voor een onbekend bedrag leverancier van loonadministratiesoftware Microloon over. Cash wilde in eerste instantie zelf een koppeling naar de loonadministratiesoftware van het bedrijf ontwikkelen, maar kwam erachter dat een overname eenvoudiger te realiseren was. De overname is per 1 januari 2013 effectief. Beide organisaties blijven los van elkaar opereren in de markt.

Door de overname kunnen bedrijven eenvoudig en snel zelf de loon- en salarisadministratie voeren en deze volledig integreren met hun financiële en/of logistieke administratie van Cash. Begin 2013 wilde Cash een geïntegreerde module voor de loonadministratie lanceren, Cash Lonen, gebaseerd op de software van Microloon, maar koos uiteindelijk voor de overname van datzelfde softwarehuis.

Geïntegreerde versie

Voor klanten van Microloon verandert er vanaf 2013 niets. Microloon blijft op dezelfde manier voortbestaan, zowel als bedrijf, naam en product. Klanten die echter graag hun loonadministratie willen integreren met een financiële en/of logistieke administratie, kunnen begin 2013 eenvoudig en kosteloos overstappen naar de geïntegreerde versie. Klanten kunnen ook nu al gebruikmaken van de reeds gerealiseerde koppeling tussen Cash en Microloon.

Cash Software is al ruim 27 jaar leverancier van bedrijfssoftware, van boekhouding tot erp. Omdat een loonadministratiepakket erg gewenst is bij bedrijven, maar zeer specifiek is qua ontwikkeling, is Microloon een passende partij. Microloon is namelijk al sinds 1988 gespecialiseerd in loon- en salarissoftware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-11T14:28:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.