Unit4 levert ERP aan Australische deelstaat

Dit artikel delen:
Unit4

Softwareleverancier Unit4 uit Sliedrecht levert erp-software aan de Australische staat Victoria. Die gaat het pakket Agresso Business World gebruiken als informatiesysteem voor het zogeheten Northern Victoria Irrigation Renewal Project. Dit betreft de renovatie van de waterinfrastructuur, een initiatief van de lokale overheid van Victoria en de Australische federale regering.

Unit4 zal de erp-software en bijbehorende diensten leveren voor het projectbeheer van de vernieuwing van de irrigatie-infrastructuur. Dat gebeurt voor het eerst sinds het netwerk honderd jaar geleden werd aangelegd.

Het gebied staat bekend als de voedselschuur van Victoria. Het heeft een oppervlakte van 68.000 vierkante kilometer en heeft het grootste irrigatienetwerk van Australië. Verouderde kanalen worden gerenoveerd en het irrigatiesysteem wordt met moderne technologie geautomatiseerd om de watertoevoer efficiënter te maken.

Transparant

Bij het project wordt Agresso Business World gebruikt om de projectmiddelen transparant, kostenefficiënt en gecentraliseerd te beheren. Na installatie van het erp-systeem kan de projectleiding de kosten van elk aspect van het project analyseren en de resultaten met minimale inspanningen rapporteren, aldus Unit4.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-21T13:31:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.