Eastwood Gestel neemt Topconsult en PIBI over

Dit artikel delen:
Handen schudden

De investeringsmaatschappij Eastwood Gestel breidt zijn belang in de Oracle-dienstverleners Topconsult en Perfection In Business Intelligence (PIBI) van 50 procent uit tot 100 procent. Eastwood Gestel neemt de belangen over van de directeur-aandeelhouders Dick Bruil en Ronald Beer. De twee bedrijven uit Zaltbommel gaan met de The Dutch Oracle Company (The DOC), een ander bedrijf van Eastwood Gestel, samenwerken onder de naam Perfection in Oracle-groep. Ze blijven op de markt ook actief onder eigen naam.

Topconsult voert implementaties op het gebied van Oracle ERP (E-Business Suite, BI en Hyperion) uit en is verder gespecialiseerd in projectmanagement. Perfection In Business Intelligence richt zich op business intelligence-oplossingen, onder andere Oracle OBIEE en DW. The DOC concentreert zich op de ontwikkeling (onder andere Apex) en het sla-remotebeheer van Oracle-applicaties en -databases.

De drie partijen presenteren zich gezamenllijk onder de naam Perfection in Oracle-groep als de 'one stop-partner' voor Oracle-applicaties, business intelligence, Oracle-ontwikkeling, service level agreements en database-remotebeheer (24x7). Daarnaast blijven ze onder eigen naam opereren omdat ze elk met hun specialisme een sterke reputatie in de Nederlandse Oracle-wereld hebben, zegt Bart van Oosterhout, eigenaar van Eastwoord Gestel. 'Topconsult staat bijvoorbeeld bekend als implementatiespecialist, terwijl The DOC veel kennis heeft van technisch beheer en de Oracle-databasesystemen.'

Uitbreiden

Hans van Oorschot is de nieuwe directeur van Topconsult en PIBI. Inclusief The DOC werken er bij Perfection in Oracle-groep in totaal vijftig man. Het streven is om dit personeelsbestand de komende tijd te verhogen naar zeventig tot tachtig medewerkers. De drie bedrijven claimen in de Benelux ruim honderdvijftig opdrachtgevers te bedienen. Hans van Oorschot is de nieuwe directeur van Topconsult en Perfection in Business Intelligence (PIBI) wordt geleid door Hans van Oorschot.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-24T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.