BPM-praktijk TopForce gaat zelfstandig verder

Dit artikel delen:
Handen schudden

De activiteiten op het terrein van business process management van de failliete SAP-dienstverlener TopForce worden verzelfstandigd onder de naam bQuind. Dit meldt managing partner Niels Doeleman van de nieuwe onderneming. De voormalige senior manager van Magnus-dochter TopForce kocht de activiteiten uit de failliete boedel.

De BPM-praktijk van de op 15 mei 2012 failliet verklaarde SAP-dienstverlener TopForce is via een zogeheten management buy-out een zelfstandig bedrijf geworden. ‘Wij zijn erg blij dat we snel door kunnen. Klanten krijgen continuïteit en de medewerkers stromen direct door in een nieuwe arbeidsovereenkomst', schrijft managing partner Niels Doeleman van bQuind in een persverklaring. Op 25 mei 2012 maakte hij de deal rond met TopForce-curator Roel Slotboom van het Rotterdamse advocatenkantoor Schaap & Partners.

Hoeveel TopForce-medewerkers mee gaan naar het nieuwe bedrijf is niet duidelijk. Doeleman was op zaterdag 26 mei 2012 niet bereikbaar voor commentaar.

Aris

Het BPM-team van bQuind heeft - onder de naam TopForce - in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het softwarepakket Aris van Software AG. ‘Door een sterke propositie en band tussen de medewerkers was de BPM-praktijk erg succesvol binnen TopForce. Dit blijft in stand en biedt een basis om verder uit te bouwen', aldus Doeleman.

TopForce werd op 15 mei 2012 door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Het bedrijf verkeerde al enige tijd in problemen. Begin april 2011 werd een kwart van de medewerkers ontslagen. Aan het einde van maand werd de onderneming overgenomen door branchegenoot Magnus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-26T15:08:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.