Qurius en Xperit wisselen specialisten uit

Dit artikel delen:
Samenwerken

Ict-dienstverleners Qurius Nederland en Xperit Group hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de gezamenlijk expertise en capaciteit in te zetten voor elkaars klanten. Xperit bedient met eigen, op Microsoft Dynamics NAV-gebaseerde, brancheoplossingen ruim veertig productie- en groothandelsbedrijven. Qurius richt zich in beide sectoren op middelgrote bedrijven en heeft bijna tweehonderd actieve opdrachtgevers.

Door de samenwerking gaat Xperit onder meer profiteren van de bredere dienstverlening van Qurius op het gebied van ict-oplossingen (crm, bi, Sharepoint, hosting, business continuity). Qurius kan door de samenwerking met Xperit  ervaren branchespecialisten inzetten bij het ontwikkelen van adequate oplossingen voor de eigen klanten. Beide bedrijven hebben door de overeenkomst een grotere flexibiliteit in de inzet van specialisten en gezamenlijke oplossingen tijdens implementatietrajecten.

Cloud-oplossingen

‘We zien dat klanten enerzijds bredere dienstverlening willen en anderzijds branchespecialisten die dicht bij hun dagelijkse praktijk staan', zegt Wim de Bruin, medeoprichter van Xperit. ‘Door de combinatie met Qurius kunnen we voor mkb-bedrijven een compleet pakket diensten aanbieden, inclusief online cloud-oplossingen, hosting en customer support.'

Adrie van Kampen, commercieel directeur Qurius Nederland, ziet veel mogelijkheden voor de samenwerking met Xperit: ‘In deze markt gaat het erom dat je specialistische expertise plus de juiste faciliteiten kunt aanbieden. Met een goede regievoering maken we voor onze klanten het verschil. Door de samenwerking vergroten beide partijen hun mogelijkheden en ontstaat een krachtig expertiseblok op ict-gebied voor kleine en grote midden- en kleinbedrijven in de sectoren productie en groothandel.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-31T12:46:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.