MySapply hernoemt zich tot YourSapply

Dit artikel delen:

De community van SAP-consultants MySapply in Goedereede verandert zijn naam in YourSapply. Directe aanleiding is de malaise in de markt. In plaats van het leveren van diensten voor zelfstandige SAP-consultants, wil de community nu opdrachtgevers helpen bij het vinden van SAP-expertise. Vandaar de naamswijziging.

De MySapply community was vooral gericht op het verlenen van diensten aan de leden zoals SAP-systeemtoegang, kennisdeling middels kennissessies, workshops en kennisbank, kortingen op trainingen en boekhouding en administratie. Het belang van de zelfstandige SAP-consultant blijft volgens de organisatie voorop staan, maar de community wil zich steeds meer richten op het bijeenbrengen van vraag en aanbod.

De SAP-markt is volgens YourSapply de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. De focus van softwareleverancier SAP richt zich momenteel vooral op zijn snelle ‘in memory' analytische databaseplatform Hana en mobility, de algehele vraag naar freelancers is afgenomen en opdrachtgevers zoeken specifieke kennis en ervaring. De tarieven hebben zwaar onder druk gestaan, maar lijken zich volgens de organisatie te stabiliseren.

Nieuwe opdrachten

De aanhoudende economische onzekerheid zorgt niet voor de opleving waarop door zelfstandige SAP-consultants gehoopt wordt. YourSapply zal zich daarom inspannen om zijn leden aan nieuwe opdrachten te helpen. Dit doet het onder andere met verbeterde zoekmogelijkheden in de online profielen, maar ook met activiteiten om de community meer onder de aandacht te brengen van potentiële opdrachtgevers.

YourSapply

YourSapply is onder de naam MySapply opgericht door Erwin Dekker, eigenaar van een detacheringsbureau voor SAP-consultants. In 2009 startte het bedrijf met een tweemaandelijks marktonderzoek onder de toen 250 aangeslotenen bij het platform, dat is ondergebracht in een gelijknamige stichting. Eind 2010 waren er 350 aangesloten consultants. In september 2011 kwam de teller boven de 500. Een van de diensten die MySapply zijn leden biedt is de gemeenschappelijke inkoop van accountantsdiensten. MySapply gaat verder onder de naam YourSapply.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-11T11:55:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.