Total kiest voor pz- en salarispakket SD Worx

Dit artikel delen:

SD Worx, de internationale aanbieder van salarisverwerking en personeelsinformatiesystemen en -diensten uit België, heeft een contract gesloten met Total Nederland. Dit onderdeel van het Franse olieconcern Total kiest voor de salarisdienstverlening van SD Worx in combinatie met het personeelsmanagementsysteem Heli en de Heli HR Portal-module. Met deze module kunnen personeelsleden en managers online zelf zaken als verlof online regelen.

In totaal werken er 1400 medewerkers bij Total Nederland en de aan het onderneming gelieerde bedrijven, waaronder zo'n vierhonderd benzinestations. De organisatie heeft veel verschillende bedrijfsonderdelen en zocht naar een standaardoplossing die ondersteuning biedt bij personeelszaken, salarisverwerking en tijdregistratie. Ook op het gebied van opleidingenadministratie heeft het Belgische bedrijf een oplossing geboden.

Volgens Total sluit de flexibiliteit van de SD Worx-producten goed aan bij de wensen van Total. Medewerkers van het olieconcern zijn via de Heli HR Portal in staat zelf veranderingen door te voeren of acties te starten. Gegevens worden rechtstreeks verwerkt in de database van het personeelsinformatiesysteem Heli, zonder dat er eerst nog allerlei administratieve handelingen moeten worden verricht, aldus SD Worx.

SD Worx

SD Worx is een Belgische leverancier van oplossingen op het gebied van salarisverwerking en personeelsinformatie. Het bedrijf is actief in 27 Europese landen en biedt werk aan bijna tweeduizend mensen. Het hoofdkantoor is in Antwerpen gevestigd; in Nederland houdt SD Worx kantoor in Breda. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een verbond van zes salarisverwerkers die pan-Europese dienstverlening voor multinationals aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-14T09:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.