Infor koopt hotel-SaaS-leverancierEasy RMS

Dit artikel delen:

De Amerikaanse bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft Easy RMS gekocht. Dit is een Londense leverancier van financiële software voor het hotelwezen. Met de als Saas (Software as a Service) aangeboden oplossingen kunnen hotels hun prijzenniveau voor kamers afstemmen op de bezettingsgraad. De software van Easy RMS is een aanvulling op het productenaanbod van Infor voor de toeristische sector.

Easy RMS zegt met zijn omzetbeheersoftware zo'n 1200 klanten in 61 landen te bedienen. De oplossing is zowel in de cloud als op locatie beschikbaar. Volgens Infor kunnen klanten uit de hotelbranche met de software hun inkomsten en winstgevendheid verbeteren.

Infor nam medio 2009 al Softbrands over, een leverancier van toepassingen voor de productie-industrie en het toerisme. Een jaar later kwam daar Property Management Systemen (PMS) bij, een onderdeel van de Amadeus IT Group dat bedrijfssoftware levert aan hotels en internationale ketens.

De hospitality suite van Infor bestaat uit modules voor onder andere front office functionaliteit, reserveringen, onderhoud, activiteitenbeheer, verkoop en marketing en personeelszaken. Daar komt met de overname van Easy RMS nu revenu management bij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-14T10:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.