Colimbra neemt belang in Volmachtbeheer

Dit artikel delen:
Handen schudden

Colimbra, automatiseerder voor de verzekeringsbranche, heeft een belang in Volmachtbeheer genomen. Het bedrijf uit Hoofddorp koopt de aandelen van oprichter Rob Grijpma. Volmachtbeheer blijft als zelfstandig merk in de volmachtmarkt en de andere partners, Max Wout en Jeroen Stahlberg, blijven aan als directeur bij de Baarnse firma. Volmachtbeheer verwacht via Colimbra een bredere basis te krijgen om verder te groeien als it-partner in de verzekeringsketen.

Volmachtbeheer (tien medewerkers) en Colimbra (25 man) zijn al sinds 2006 partners. Volmachtbeheer heeft in samenwerking met Colimbra de Volmachtbeheer Producteninterface (VPI) ontwikkeld, een platform voor geautomatiseerde samenwerking tussen volmachtgevers en gevolmachtigden. Met Colimbra als nieuwe aandeelhouder wil Volmachtbeheer het tempo van ketenintegratie in het volmachtkanaal, waarbij het VPI en andere oplossingen aanbiedt, verhogen. De rol die Colimbra daarbij speelt is die van technologiepartner die de volmachtoplossingen naar een hoger plan kan tillen.

Colimbra is sinds 2003 actief als leverancier van standaardsoftware voor distributievraagstukken van verzekeraars. Volmachtbeheer is in 2004 opgericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-14T22:50:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.